2ο νηπιαγωγείο Μοιρών

2ο νηπιαγωγείο Μοιρών
Τα παιδιά δε διαφέρουν πολύ από τους χαρταετούς. Είναι φτιαγμένα για να πετάνε!!!

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Ζώα υπό εξαφάνιση!!!

"Όλα τα ζώα αγαπώ, θα τα προσέχω όπως μπορώ!!!"


   Στα πλαίσια ευαισθητοποίησης των παιδιών για την προστασία του περιβάλλοντος , συνεχίζουμε με τα ζώα που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν από τον πλανήτη μας εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, της περιβαλλοντικής μόλυνσης και του αλόγιστου κυνηγιού, όλα συνέπειες των πράξεων των ανθρώπων. 
  Μέσα από την παρουσίαση που ακολουθεί, τα παιδιά θα γνωρίσουν τα πιο γνωστά ζώα υπό εξαφάνιση, θα παρατηρήσουν εικόνες, θα πάρουν πληροφορίες, θα ακούσουν τραγούδια, παραμύθια και θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά βίντεο. Τέλος, θα μάθουν ένα ποίημα, θα πάρουν ιδέες για πρωτότυπες κατασκευές και θα παίξουν εκπαιδευτικά παιχνίδια για να τεστάρουν τις γνώσεις τους. Όλα όσα χρειάζεστε για την επεξεργασία του θέματος, βρίσκονται συγκεντρωμένα μέσα σε αυτή την διαδραστική παρουσίαση. Επιλέξτε το εικονίδιο με τα τέσσερα βελάκια πάνω δεξιά στη μπάρα για να τη μεγαλώσετε και ρολάρετε την οθόνη προς τα πάνω για να περιηγηθείτε στα περιεχόμενά της. Πατώντας πάνω στην κάθε εικόνα, μπορείτε να τη μεγαλώσετε και το ίδιο ισχύει για τα βίντεο. 

  Εφόσον ολοκληρώσετε την επεξεργασία της παρουσίασης, τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν ότι τους έρχεται στο μυαλουδάκι ακούγοντας το ποιηματάκι για τα ζώα είτε να διαλέξουν μία από τις προτεινόμενες κατασκευές. Ότι κι αν επιλέξετε, περιμένουμε τις φωτογραφίες σας στο padlet που ακολουθεί.
Made with Padlet





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις!!!

Οι προσωπογραφίες μας...!!! Στα πλαίσια της θεματικής ενότητας "Το ανθρώπινο σώμα", δημιουργήσαμε τις δικές μας προσωπογραφίες, τα...